Unik matopplevelse

Bli med på en reise gjennom dagen. Dette gjør vi gjennom å servere en nøye gjennomtenkt dagpakke, basert på ekte og ærlig mat. Vi er stolt av å samarbeide med bl. a. lokale produsenter som brenner for høy kvalitet og bærekraft i alt de gjør. Vi lytter til våre kunder og finner de beste løsninger sammen.

En matreise gjennom dagen

Ankomst på morgenen

Ved ankomst på morgenen anbefaler vi å legge til en velsmakende frokost. Dette bidrar til å gi deltagere en ekstra god start på dagen. Prisvinnende kaffe fra Romerike Kaffebrenneri serveres gjennom hele dagen.

Formiddagspause

Etter en god første økt, er det tid for påfyll. Formiddagspausen består av frisk frukt, bakverk og økologisk youhurt fra Rørosmeieriet. Formiddagspause er inkludert i våre dagpakker.

Lunsj – dagens høydepunkt

Til lunsj kan vi tilby en rekke alternativer. Vi har stor tro på at lunsj kan være en anledning til dialog og nettverksbygging. Vår minglelunsj er en populær og velsmakende mulighet, servert i våre fellesområder.

Her serverer vi bl.a. nystekt foccacia & sandwich, salater (nordisk Cæsarsalat, byggrynssalat, pastasalat) og dessert (vaniljepannacotta, Brie fra Dovre med hjemmerørte solbær, melonsalat med lime).

Vi tilbyr også oppgradert lunsj. Velg mellom en 2-retters meny (hovedrett og dessert) eller en velsmakende lunsjtallerken (kaldmat og dessert). Dette serveres gjerne i vår flotte restaurant, Lillestrøm Lobby.

Ettermiddagspause

Ettermiddagspause består av utvalgte fristelser så som snack-boks (potetgull, mandler, sjokoladekuler), sjokolademousse, makroner og frisk frukt.

Ta kontakt med oss for nærmere dialog om hvordan vi kan sørge for en flott matopplevelse i forbindelse med ditt arrangement.

Send oss din forespørsel!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.