Super matopplevelse

Kongstanken hos oss er å gi våre besøkende en reise gjennom dagen i smak, duft og inntrykk. Dette gjør vi gjennom å servere en nøye gjennomtenkt dagpakke, basert på ekte og ærlig mat i samarbeid med lokale produsenter som brenner for høy kvalitet og bærekraft i alt de gjør.

En matreise gjennom dagen

Ankomst på morgenen

Ved ankomst på morgenen har vi fokus på at de besøkende får muligheten til en meget god start på dagen. Her serveres en velsmakende kaldgrøt basert på havre og to forskjellige energikickende smoothies. Lokal kaffe av ypperste kvalitet finnes selvsagt tilgjengelig på morgenen i tillegg utover hele dagen.

Formiddagsbreak

Etter en god første økt av konferensen eller møtet, er det på tide med en liten og hygglig break out for å lade batteriene. For å lykkes med dette, serverer vi sunne snacks i form av deilige frukter i kombinasjon med lokalprodusert nye, havre, bær og mørk sjokolade. For noen kan vår utsøkte hummus med agurk sticks og ristede frø lokke mere.

Dagens og kroppens høydepunkt – lunsj

Til lunsj kan vi tilby en rekke varianter. Vi har alt fra surdeigsblings til varm mat.

I norsk brødtradisjons tro, har vi tatt frem fire forskjellige blingser med deilig lokalprodusert pålegg. De er ikke så store, for her kan man prøve ut flere. For de som ønsker friske og sunne økologiske salater, kan vi friste med stor variasjon i smaker og innhold.

Hva er vel bedre enn å avslutte en god lunsj med litt søtt påfyll. Her kan de besøkende fristes av deilige pudding, frisk frukt med lokalprodusert Nye og deilig makroner som gir en velfortjent avslutning på lunsjen.

For de som skulle ønske en to-retters sit down med varm lunsj, servert av våre servitører, er det mulig å oppgradere dagpakken til denne løsningen.

Ettermiddagsbreak

Nå går dagen mot sin slutt og for å holde konsentrasjonen ut dagen, drar vi på med danske bakelser, frukt, sjokolademousse og ikke minst en liten snackspose med rotfruktchips, mandler og sjokolade. Denne energiboosten sørger for å gi deltakerne de som trengs for å holde fokus i oppløpet av dagen her på NOVA Studios.

Ta kontakt med oss for nærmere dialog om hvordan vi kan sørge for en super matopplevelse i forbindelse med ditt arrangement.

Send oss din forespørsel!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.