Mat og drikke

Våre dyktige medarbeidere står klare til å gi alle møte- og konferansegjester førsteklasses mat- og drikkeoppevelser fra vårt flunkende nye kjøkken. Vi serverer ekte og ærlig mat basert på samarbeid med lokale produsenter som brenner for høy kvalitet og bærekraft i alt de gjør.

Møtemat
Vi sørger for at det alltid er tilgjengelig mat for dine møte- og konferansegjester gjennom dagen. Vårt kjøkken tilbyr velsmakende mellommåltider og noe godt å bite i som fyller energilagrene til gjestene.

Du finner kaffe og te-buffet utenfor møte- og konferanserommene som er tilgjengelig gjennom hele dagen for alle som deltar på ditt arrangement.

Lunsj
En god lunsj bidrar til ny energi og motivasjon hos møte- og konferansegjestene. Vi sørger for smakfull lunsj basert på kvalitetsråvarer som gir gode matopplevelser og gjør måltidet til et hyggelig avbrekk i løpet av arrangementet.

Lunsj er inkludert i alle våre dagpakker.

Lunsjen serveres i vår hyggelige restaurant Lillestrøm Lobby eller i tilknytning møte- og konferanserommet.

Lillestrøm Lobby
Lillestrøm Lobby er vår nye møteplass og tar form av et moderne brasseri med norske toner i mat og stemning. Lillestrøm Lobby serverer varme og kalde småretter gjennom hele dagen og er et hyggelig sted som kan benyttes for å skape en perfekt atmosfære rundt ditt arrangement. Det er mulig å legge lunsjen for ditt møte eller konferanse til Lillestrøm Lobby.  

Middag og banketter
Rund av ditt møte eller din konferanse med en smakfull middag i hyggelige omgivelser. Lillestrøm Lobby sørger for en deilig aften med god mat og drikke til alle møte- og konferansegjester basert på det beste kjøkkenet har å by på. Hos oss bruker vi lokale, naturlige sesongråvarer for å tilberede måltider av høy kvalitet.

NOVA Studios har også kapasitet til å gjennomføre store og små banketter/festmiddager tilpasset alle type anledninger.

Ta kontakt med oss for nærmere dialog om hvordan vi kan sørge for gode mat- og drikkeopplevelser i forbindelse med ditt arrangement.

Send oss din forespørsel!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.