Velkommen til NOVA Studios

Våre erfarne medarbeidere står klar til å hjelpe deg med ditt arrangement i våre moderne og nyoppussede møte- og konferanselokaler. Vi sørger også for deilig møte- og konferansemat.

Administrerende direktør Gunn Helen Hagen i NOVA Spektrum er synlig fornøyd med den nye møte- og konferanseavdelingen som har fått navnet NOVA Studios. NOVA Studios består av et moderne møtesenter med nyoppussede rom og saler tilpasset alle typer arrangement – fra mindre møter til store konferanser og kongresser med flere hundre deltakere.  

Lokalene er også ypperlige for arrangement der man kombinerer møtevirksomhet med salgsutstillinger eller annen plasskrevende aktivitet. NOVA Studios tilbyr et meget fleksibelt romkonsept som kan tilpasses de aller fleste behov og ønsker.

Glem lange drosjekøer og trange parkeringsplasser

Den nye møte- og konferanseavdelingen NOVA Studios ligger i samme bygg som messesenteret, med samme korte avstand til Lillestrøm stasjon som NOVA Spektrum. Fra Lillestrøm er det hyppige togavganger til og fra hovedstaden og flyplassen på Gardermoen. I tillegg står hele 1250 parkeringsplasser rett utenfor messe- og konferansesenteret til disposisjon for alle konferansegjester.  

Hos oss slipper konferansegjestene lange drosjekøer, shuttlebusser og trange parkeringsplasser. Våre lokaler ligger bare noen minutters gange unna Flytoget og Norges beste togtilbud.

I kombinasjon med våre gode parkeringsmuligheter bidrar dette til at alle deltakere har en enkel og rask reisevei til og fra NOVA Studios uavhengig av hvor de bor og jobber i landet. 

Vi kan arrangement

Gunn Helen Hagen leder en virksomhet som gjennom mer enn hundre år har hatt som formål å skape og legge til rette for møteplasser som skaper positive ringvirkninger. NOVA Studios har spisskompetanse på gjennomføring av vellykkede arrangement som bidrar til gode totalopplevelser for både arrangører og deltakere.

Gunn Helen Hagen er stolt av NOVA Spektrums og NOVA Studios lange erfaring med å legge til rette for vellykkede møteplasser.

Våre erfarne medarbeidere gjør det lett å lykkes med vellykkede møter og konferanser basert på godt samarbeid både før, under og etter gjennomføringen av arrangementet.

Hos oss kan du konsentrere deg om det faglige innholdet, mens vi bistår med velutstyrte møtelokaler, gode matopplevelser og alt annet som er nødvendig for å gjennomføre kurs, møter og konferanser.

Hagen minner om at NOVA Studios ligger i umiddelbar tilknytning til Lillestrøm Lobby som har et nytt og velutstyrt kjøkken. Dette gjør det mulig å kombinere møter og konferanser med hyggelige avbrekk i form av velsmakende lunsj- og middagsmåltider. I tillegg sørger NOVA Studios selvsagt også for å levere mellommåltider som tilfører ny energi og konsentrasjon til alle møte- og konferansegjester. Vi drister oss til å si at vi tilbyr Norges beste møte- og konferansemat.

Ta kontakt nå!

Hagen opplever allerede stor interesse for NOVA Studios, og oppfordrer alle som planlegger møter, kurs, konferanser og events om å ta kontakt for en uforpliktende samtale:

– Våre dyktige medarbeidere står klare til å hjelpe deg med din henvendelse!

Du kan enkelt komme i kontakt med oss ved å sende en epost til: [email protected]

Send oss din forespørsel!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.