Velg NOVA Studios til ditt neste arrangement!

Studio N

NOVA studios tilbyr moderne møte- og konferanselokaler med sentral beliggenhet midt mellom Oslo og Oslo Lufthavn. Med over 100 års erfaring med å skape og legge til rette for møteplasser er NOVA Studios et perfekt sted for deg som ønsker å arrangere vellykkede møter, kurs og konferanser. La oss ta oss av det praktiske mens du tenker på innholdet.

NOVA Studios er et moderne møte- og konferansesenter med saler tilpasset alle typer arrangement, og med romstørrelser som kan ta alt fra 10 til 900 deltakere. Vi tilbyr også fleksible romløsninger som gjør det enkelt å kombinere møter og konferanser med salgsutstillinger, mini-messer eller annen plasskrevende aktivitet.  

Mann som holder konferanse

10 minutter reisevei

Den nye møte- og konferanseavdelingen NOVA Studios ligger i samme bygg som messesenteret til NOVA Spektrum, med samme korte avstand til Lillestrøm stasjon. Fra Lillestrøm er det hyppige avganger gjennom hele dagen til og fra Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen med en reisetid på bare 10-12 minutter hver vei.

I tillegg har vi hele 1250 parkeringsplasser som står til disposisjon for alle våre konferansegjester. Vår beliggenhet gjør det enkelt og raskt for dine deltakere å delta på ditt arrangement uavhengig av hvor i landet de bor og jobber.

Sunne og velsmakende måltider

Gode matopplevelser er en viktig del av den samlede opplevelsen for kurs, møter og konferanser. Gjennom nye Lillestrøm Lobby tilbyr vi sunne og velsmakende måltider for alle gjester basert på rene råvarer fra lokale produsenter med ekte kjærlighet til høy kvalitet. Vi sørger selvsagt også for møtemat som gir ny energi og bidrar til økt konsentrasjon. Og er det ønskelig med noe ekstra, så ordner vi dette på en enkel og smidig måte.   

to kokker jobber på arrangement
To av våre kokker tilbreder mat for konferanse i NOVA Studios.

Våre lokaler og vårt kjøkken gjør oss også i stand til å arrangere festmiddager og banketter til både store og små grupper.

La oss ta oss av det praktiske

Gjennom mer enn 100 år har vi levd opp til vårt formål om å skape og legge til rette for vellykkede møteplasser. Dette har gitt oss erfaringen som er nødvendig for å gjøre det enkelt for deg å fokusere på innholdet, mens vi tar oss av alt det praktiske rundt ditt arrangement.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale i forbindelse med ditt møte, kurs eller kommende konferanse. Vi hjelper deg gjerne med planleggingen.

Kontakt gjerne meg i dag for en uforpliktende samtale i forbindelse med ditt kommende møte, kurs eller konferanse. Jeg hjelper deg gjerne med planleggingen.

Hugo Hansen
Salgssjef 

Fyll ut skjema

Så kontakter vi deg så snart som mulig.

Send oss din forespørsel!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.